torstai 30. kesäkuuta 2011

Q&A : Turvallisen seksipartnerin valinta naisille?


"Kun joku esittää sinulle kysymyksen on kaksi eri vastausta mitä voit antaa. On se vastaus minkä he haluavat kuulla ja se mitä he eivät halua kuulla. Jos kerrot heille ensimmäisen, he uskovat sinua ja pitävät sinusta. Jos kerrot heille toisen vastauksen, he epäilevät sinua ja eivät pidä sinusta." -Terry weston
Pyysin läheisiäni esittämään kysymyksiä mitä sitten voin ratkoa blogissani. Ensimmäinen kysymys jonka sain oli seuraava: "Miten valita uusi turvallinen seksuaali partneri?" Vau kylläpäs on syvä ja tärkeä aihe. Vaikka minulla on asiasta paljon mietteitä. En millään voi vastata näin laajan kysymykseen tämän blogin puitteissa. Kuitenkin jos muokataan vähän kysymystä muotoon: "Miten valita uusi turvallinen yhden illan panobaarista?" Nyt voinkin vastata jo paljon paremmin. Olen miettinyt tätä paljon, koska ennen kaikkea haluan olla turvassa omassa harrastuksessani. Eli siis tämä on omistettu kaikille jotka joskus ovat harkinneet tai hakeneet baarista seksiä tai harrataneet irtosuhteita. Kirjoitin tämän naisen näkökulmasta osa kohdista menee tietenkin vähän erillailla miesten tapauksessa mutta uskon, että nämä kohdat on pääteltävissä ihan maalaisjärjellä. Joten pidemmittä puheitta: "Terkkari Timon happo testi naisille!" (Mukautettu kuuluisasta Acid test for doms kirjoitelmasta. Alkup teksti: DrSpankenstein@aol.com )
Huom varoitus!! En käsittele aihetta miten valita vakipano tms. Eli siis ohjeet pätevät vain yhden illan seksi suhteeseen, jota ei ole tarkoitus aamun jälkeen enää nähdä koskaan. Miksi tämä ei ohje ei päde kaikentyyppisille seksuaalisuhteille? Vastaus on yksinkertaisesti se, että vaikka aihetta sivutaankin vähän, ei tekstissä käsitellä tarpeeksi miten välttää, parisuhdeväkivaltaiset, aineiden väärinkäyttäjät tai vaikkapa rikolliset, velkaiset tapaukset jotka saattavat aiheuttaa suuria taloudellisia, fyysisia ja henkisiä menetyksiä sinulle jos otat heidät osaksi elämääsi.


Happotesti on vanha termi jota kulta ja korusepät käyttävät. Happotestillä tarkoitetaan kun jotain metallia mitä epäillään kullaksi upotetaan esim. Vahvaan rikkihappoon. Rikkihappo syövyttää kaikki perus metallit minuuteissa, niistä ei jää kirjaimellisesti mitään jäljelle. Kuitenkin kulta ei vahingoitu vahvastakaan haposta. Kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää ja siksi se onkin testattava.
Vältettäviä ihmistyyppejä:


  1. kontrolli friikit ja parisuhteessa potentiaalisesti väkivaltaiset
Nämä ihmiset saattavat olla hyvinkin hurmaavia alussa. He usein puhuvat aikaisessa vaiheessa siitä "kuinka pitävät sinusta huolta" tai "tietävät mikä on sinun parhaaksesi". Varo! He melkein aina yrittävät pelailla tunteillasi varsinkin syyllisyydentunnollasi. He usein kritisoivat jopa halveksuvat ohjeita mitä saat muilta ihmisiltä. He yksinkertaisemmin sanottuna haluavat omistaa sinut. Varo myös äkkipikaista tai välkivaltaista käyttäytymistä! Jos miehen mielialat vaihtelevat todella nopeasti tai aivan yllättäen, ehkä hän vaikka tykkää tapella snagari jonossa niin siirry automaattisesti seuraavaan. Vaikka tarvittaessa vähemmän hurmaavaan tapaukseen.


  1. Raiskaajat
Vaarallisin miestyyppi on tietenkin raiskaajat. Surullinen asia on, että ei ole helppoa tapaa tunnistaa raiskaajaa! Raiskaaja voi olla yhtä hyvin pummi kadulta kuin pankin johtaja, täysin tuntematon tai joissain tapauksissa jopa perheenjäsen. Joka neljäs nainen ja joka seitsemäs mies on joutunut tälläisen henkilön hyökkäyksen kohteeksi. Toisin kun voisi äkkiseltään luulla, näiden ihmisten motiivi ei ole seksi vaan väkivalta! Paras puollustus on, että et koskaan tee itsestäsi haavoittuvaa.
9/10 raiskauksesta tkee tuttu ei tuntemotan henkilö
älä jätä juomaasi valvomatta



  1. Varatut
Varatut ihmiset hakevat usein seksiä baarista. Vältä heitä! Moni ajattelee, että jos on itse sinkku on täysin ok harrastaa seksiä varattujen kanssa. Ja ainoa joka siinä tilanteessa pettää on se varattu henkilö. En ole varma onko asia näin ja jokaisen tulee ratkaista tämä omalle kohdalleen. Huomion arvoista on kuitenkikn, että miten toimisit jos kyseessä olisi parhaan ystäväsi mies? Todennäköisesti tämäkin mies on jonkun toisen naisen parhaan ystävän mies. Myöskin mielestäni tässä pätee hyvin tee muille kun toivoisit itsellesi tehtävän ja minä en ainakaan toivoisi, että minun parisuhteeni kanssa petettäisiin. Ainiin ja naiset saattavat joskus olla tosi mustasukkaisia! Etkai halua, että joku todella kostonhimoinen tapaus päättää tuhota sinun elämäsi?
Miten välttää varatut? Katso sormuksia tai onko miehellä rusketusrajat siinä missä sormuksen pitäisi olla. Kysy suoraan jos epäilet! Naiset ovat hyviä paljastamaan paskapuheen. Käytä tätä siis hyväksesi! Jos mies asuu kaupungissa mutta ehdottaa hotellia tai sinun paikkaasi niin taas hälyytyskellojen pitäisi soida. Ja on täysin ok kysyä tässä vaiheessa, että miksi? Jos mies taas vie sinut kotiinsa niin todennäköisesti voit nähdä vähän taloa tutkimalla edes päällisin puolin, että asuuko talossa nainen.


Opettele alla olevat kohdat ulkoa! Tämä on se varsinainen happo testi!
"Tuohon minun ei tarvitse vastata!"
jos mies ei vastaa johonkin kyselyistäsi tai pimittää tärkeää tietoa niin heitä pois.


Kun epäröit heitä pois!
Älä tuhlaa aikaasi ihmisiin jotka saavat sinut tuntemaan olosi epämukavaksi. Jos jokin kohta ei vaan tunnu oikealta. Vaikka et osaisikaan perustella asiaa sen kummemmin hetä se pois!
Ota selvää aikeista etukäteen!
Jos mies ehdottaa poistumista baarista vaikka sanoen, että menette katsomaan hänen lemmikki kivi kokoelmaa. Naura päälle ja kysy onko tarkoituksena harrastaa seksiä? Tee kuitenkin selväksi tässä vaiheessa, että myös itse näin toivoisit asian olevan. On tärkeää, että teillä on samat päämäärät illan suhteen. Itselle on käynyt useasti niin, että "selkeäkin" meille jatkoille?! Seksi ehdotus tulkitaan oikeksi jatkoiksi ja sitten ollaan hyvin pettyneitä ja vihaisia kun paikalle ei olekkaan tulossa muita ihmisiä. (viimeistään siinä vaiheessa kun alan riisumaan housuja pois!)


Käytä kondomia _aina_.
Uusien parnereiden kanssa tämä on ehdoton! Vaikka söisit pillereitä vaikka mies olisi streriili niin taudit voivat silti tarttua. Monesti törmää netissä väitteeseen yleensä miesten suusta, että kondomiton seksi on jotenkin tavalla tai toisella parempaaa. En allekirjoita! Ja joka tapauksessa se kondomi on halpa, halpa maksu siitä, että on turvassa! Muista kondomi myös suuseksissä koska osa seksi taudeista tarttuu limakalvolta limakalvolle joten voit saada ne myös kurkkuusi! (Ja teoriassa nenääsi joten kannattaa varoa!)
Keskustele jälkiehkäisystä etukäteen.
Tiedän moni ei tätä tee mutta jutelkaa mahdollisen partnerin kanssa siitä miten toimitte jos kumi puhkeaa. Kumit ovat 99% varmoja tähän on tietääkseni otettu huomioon, että suurin osa kumien hajoilemisista tapahtuu koska niitä ei käytetä oikein tai ollaan esim kännissä, liian pitkillä kynsillä yms. Siltikin jää se 1 %. Tee selväksi toiselle jos abortti ei missään tilanteessa ikinä ole mahdollisuus sinulle (esim uskonnoliset syyt) ja jutelkaa siitäkin, että voitko esim ottaa jälkiehkäisy pillerin tarvittaessa. Jos olet ottanut sellaisen lyhyen ajan sisällä, niin sitä ei välttämättä helposti sinulle myönnetä!
Turvalliset olosuhteet on kaiken A ja O
Älä harrasta seksiä uusien partnereiden kanssa esim. Julkisilla paikoilla tai paikoilla joissa voi jäädä kiinni. Siitä voi saada sakot pahimmassa tapauksessa joutua putkaan. Myös joku auton takapenkki voidaan helposti laskea samaan kategoriaan. Jos mikään asia toisen käyttäytymisessä tai seksissä vaikuttaa siltä, ettet ole täysin turvassa niin pysätyä hommat ja poistu tilanteesta ja paikalta.


Älä nauti alkoholia ennen seksiä!
Jep saattaa kuullostaa aika epäintuitiiviselta mennä baariin ja olla juomatta alkoholia. Joko niin että juo vain yhden tai kaksi alkuillasta tai vielä parempaa ei juo ollenkaan. Tämä on kuitenkin todella tärkeää siinä tapauksessa, että aikoo hankkia baarista seksi seuraa yöksi. Alkoholi saattaa rohkaista lähestymään toista tai helpottaa vaikkapa alkujännityksessä ennen seksiä. VASTUSTA KIUSAUSTA! Ensinnäkin suurin osa virheistä kaikissa aikaisemmissa kohdissa johtuu siitä, että kumpikin on ollut liian kännissä. Myöskin alkoholi turruttaa tuntemuksia ja kosketukset ja hyväilyt eivät tunnu niin hyvältä. Itse en ole koskaan harrastanut seksiä mainittavan humalassa ja olen erittäin onnellinen ratkaisustani. Älä myöskään valitse partneria joka on liian kännissä aktiin! Pahimmassa tapauksessa hän mokaa kortsun käytön tai ei saa edes penistään erektioon!
Älä kuitenkaan huoli! Suuri osa miehistä on helpon pillunperässä ja haluaa purkaa itseään. Parhaassa tapauksessa hän myös tuntee oikeasti vetoa sinua kohtaan ja ehkä jopa arvostaa tai välittää siitä, että myös sinä nautit täysillä seksistä. Onnea pysy turvassa ja pidä hauskaa!


Hassua noin paljon itsestään selviä asiota ja uskoisin vahvasti silti, että joka ikinen vähänkin enemmän irtosuhteita harrastanut on joskus moannut jonkun yllä mainituista kohdista.

Ei kommentteja: