maanantai 13. kesäkuuta 2011

Avaaminen part 2.

Okei, nyt kun uskallat lähestyä ketä vain, niin siirrytään seuraavaan vaiheeseen. Ota tavaksi, että kun näet ihmisen, arvostele hänen ulkonäkönsä/tyylinsä asteikolla 1-10. Tätä kutsutaan HB numeroksi (HotBabe).

Kuinka siistiä olisi päätyä yhteen tämän tytön kanssa? Lähesty vain omia 9 ja 10. Tähänkin on evoluutioteoreettinen syy. Kun solut kehittyivät, ne kehittyivät asymmetrisesti. Niin, että paras kumppani on geneettiseltä perimältään täysin vastakkainen verrattuna sinuun. Tästä syystä et koe esim. seksuaalisia haluja omiin perheenjäseniin; heillä on liian samanlainen perimä. Heidän kasvon- ja luustonpiirteensä, tai vaikkapa hiustenväri ei vaan sytytyä, koska nämä piirteet ovat liian samanlaisia omaasi verrattuna.

Pointti on, että jos valitset ja isket vain näitä 9 tai 10, niin myös he näkevät sinussa näitä vastakkaisia geenejä, jotka lisäävät sinun hyvännäköisyyttä heidän silmissään. Ehkä olet yleisesti 6? No, heille omien kokemuksieni mukaan olet helposti 7 tai jopa 8.  Käytännössä olen huomannut, että on usein lähestyttävä jopa omia kaseja, koska monissa paikoissa ei ole tarpeeksi paljon naisia joista valita. Lisäksi näissä tapauksissa et niin helposti luovuta ja seksuaalisen jännitteen tuominen yhtälöön on helpompaa. Tähän palaamme vielä myöhemmin.


Eli tarvitset alkuun avauksen. Mikä tahansa avaus käy, mutta alkuun suosittelen niin sanottuja purkitettuja. Kokeile vaikka tätä: "Näytät sen verran älykkäältä ja itsevarmalta ihmiseltä, että osaat varmasti ottaa kohteliasuuden vastaan? Niin minäkin. Aloita sinä!" Voit myös googlata avauksia, tai vielä parempaa, kehittää omasi.

Kun menet avaamaan kohdetta, niin muista niin sanottu 3 sekunnin sääntö. Lähesty kohdetta 3s sisällä, kun huomaat hänet. Muussa tapauksessa alat analysoida liikaa ja menet tukkoon, tai ehkä joku muu ehtii ensin?  Avauksessa on muistettava myös "aikarajoite" ja "juuri".

Aikarajoite tarkoittaa sitä, että esim. baarissa, kun menet juttelemaan kauniille naisille, niin suurin pelko heillä on, että jäät juttelemaan liian pitkäksi aikaa. Pelko, että joutuu tylsään keskusteluun useiksi minuuteiksi voittaa, ja tulee helposti tyrmättyä toinen. Fakta: baarissa lähes kuka tahansa nauttii mielekkäästä ja älykkäästä keskustelusta. Eikä kukaan yleensä pistä pahakseen, jos tälläinen tilanne pitkittyy! Niinpä aloita avaus sanomalla: "Mun kaverit odottaa tuolla pöydässä ja mun pitää ihan just mennä, mutta nopeasti..."  Käytä myös kehonkeiltä siihen, että et aio viipyä kauaa. Ota vaikka askel tai kaksi taaksepäin ja sano, että oli kiva jutella. Sen jälkeen esitä, että unohdit kysyä jotain ja palaa keskusteluun.  Tämä toimii erityisen hyvin, jos kohde nautti keskustelustanne.

Juuri tarkoittaa taas sitä, että sinulla on joku syy mennä juttelemaan tälle kyseiselle henkilölle. Maailman paras juuri on, että olet niin helvetin söpö tai mielenkiintoinen tms. Voit myös toki (jos avauksesi on joku kysymys) vedota vaikkapa siihen että tarvitset muotitietoisen naisen näkemyksen. Tai vaikkapa, jos olet ostamassa pikkusiskollesi lahjaa, niin ehkä kohde näyttää ihan tyyliltään ja ulkonäöltään sinun pikkusiskolta?

Ei kommentteja: