torstai 30. kesäkuuta 2011

Pokauksen moraali eli "petiikka"

Lähestyn pokaamista tieteen tavoin ja keinoin. Koen, että tässä on mahdollista tulla todella hyväksi ja olen matkalla tätä pistettä kohti. Kuitenkin kuten Ben Parkerilla oli tapana sanoa, "Suuri voima tuo mukanaan suuren vastuun!" Haluan tehdä tätä eettisesti. Olen ollut suuren osan elämästäni uskovainen kristitty ja vaikka sittemmin olenkin hylännyt Jumalan täysin niin pidän edelleen itseäni ihmisenä jolla on korkea moraali käsitys ja vahva tunne siitä mikä on oikein ja väärin. Monesti mitä kuulen juttuja olen paljon kriitisempi omaa toimintaani kohtaan kun monet muut ihmiset. Niinpä oli ihan luonnollista kehittää myös tätä puolta pokauksessani hyvin aikaisessa vaiheessa kun peliin tutustuin.


Pokauksen kultainen sääntö: "Jätä aina kohde parempaan kuntoon kun tämä oli, ennen kuin kohtasitte." Lähtökohtaisesti haluan, että joku seuraavista toteutuu joka ikissessä kanssa käymisessäni vastakkaisen sukupuolen kanssa varsinkin kun olen ns. Isku päällä liikenteessä. Joko tämä oppii jotain uutta minusta, itsestään tai vaikka jostain mielenkiintoisesta aiheesta mitä olen päntännyt päähäni usean kirjan verran. Joko tämä hauskuuntui, viihtyi tai sai täytettä tylsään tilanteeseen. Siis jollain tavoin olen parantanut hänen päiväänsä ja ehkä suremmassa mittakaavassa elämämäänsä. Minulla jää aina paha mieli jos pokaus jotenkin menee pilalle ja aiheutan surua tai ärtymystä. Tästä syystä, en nykyään käytä negejäkään juuri laisinkaan.


Muita sääntöjäni ovat mm. Älä koskaan pokaa, baarimikkoja, sukulaisia, kämppiksiä tai VARATTUJA!
Mielestäni varattujen pokaus on aivan vihoviimeistä puuhaa. En ymmärrä kun monet pua toverini puhuvat niin myönteisesti tästä puuhasta. Koen vahvasti, että esim baarissa varattuja olisi paljon helpompi pokata kun sinkkuja! Tämä on paradoksaalista mutta perustuu ihan vain omaan tyyliini. Lähestyn mieluiten yksinäisiä naisia. Tähän on paljon syitä mutta mm. Mahdollinen torjunta on aina paljon hellempi kun paikalla ei ole muita ihmisiä joille kohteen pitäisi esittää kauhistustaan. Jos varattu nainen on yksin baarissa ilman ystäviäään kokemusten mukaan hän hakee usein tilanteessa seksi seuraa. Myöskin hyvännäköliset sinkut varautuvat ulos lähtiessään, että heitä tullaan pokaamaan ja heillä on siis periaatteessa tarskut täynnä Ei:tä kun poistuvat kotoaan. On vaikea päästä tämän suojauksen läpi varsinkin baari tilanteen rajoittamissa puitteissa kun kohtaamiset ovat nopeita ja usein kaoottisia.
Olen kuullut paljon mitä kummallisempia perusteluja sille, että varattuja on ok pokata. Esim. Että siinä tehdään palvelus sille kolmannelle osapuolelle koska ei pettäjien kanssa kannata lähtökohtaisestikkaan seurustella. Ja on siis parempi jos tämä pettäjä jää kiinni ja suhde purkautuu. Mielestäni kaikella kunnioituksella yllä oleva perustelu on hirveetä itse petosta ja kauheeta härän paskaa! Pick upin taustalla ainakin minulla ja monille muille on vakava itsensä kehittäminen. Pyritään olemaan mahdollisimman hurmaava ja muutenkin hyvä ihminen. Välttämättäkin jos tätä itsensä kehitys aspektia ajaa huippuunsa ja tulee pisteeseen, että voi saada kenet vaan. Niin eikö silloin tule myös jossain kohtaa raja vastan, että tilaisuus tekee varkaan? Tämä tyttö ei siis koskaan missään tilanteessa ikinä normaalisti edes harkitsisi pettämistä mutta kun mies joka osoittautuu Brad Pitt x 10 veroiseksi ja alkaa vietellä niin sille ei vaan mahda mitään.
Yksi pointti mitä aina tarkastelen on myös se, että mitä jos kyseessä olisi vaikkapa parhaan ystäväni vaimo? Olisiko ok minun harrastaa seksiä hänen kanssaan? Mielestäni ehdottomasti ei ja jos jatketaan ajatusleikkia niin todennäköisesti kuka tahansa sattumanvarainen nainen on jonkun parhaan ystävän vaimo. Yhdeltä kantilta ajateltuna haluaisinko, että joku pettäisi minun parisuhteeni kanssa? Ainiin voihan sen seuraksena saada jopa turpaan.
 (ensi viikolla 4-9.7 olen Hesassa ja Turussa pokailemassa joten postaan nyt senkin ajan edestä)

2 kommenttia:

Pokaaja kirjoitti...

Pokaamisessa kannattaa muistaa se, että pokaa vain yhtä henkilöä maksimissaa julkisesti, eikä aloita pokaamista koskaan kirjoittamalla vain "moi" ---> Antaa tyhmän kuvan :)

Timo Naaro kirjoitti...

Näh kuullostaa lähinnä syyltä olla lähestymättä. Jos lähetyt yhtä illassa tai rajoitat jotenkin muuten keinotekoisesti keitä lähestyt niin rajoitat kehittymistäsi ja sekä tuloksiasi.

Ja kunnon prot (esim. sixty) osaavat kertoa, että avaamisen tarkoitus ei ole olla hyvä tai huono. Näyttää fiksulta tai tyhmältä vaan avata keskustelu jos "moi" ajaa asiansa niin miksi ei? Huomaa kuitenkin, etten minä ainakaan tee tätä näyttääkseni kenenkään kolmannen henkilön silmissä fiksulta tai tyhmältä. Joten en myöskään välitä semmoisista seikoista. Ikävää kuulla jos itse podet tuommoisista ulkoisia paineita. :)