torstai 30. kesäkuuta 2011

Kaksi tärkeintä työkaluani

"You who seek to play in the wilderness of someone else's mind should travel with care, love and understanding"-Dollie Llama

On kaksi tärkeää pick up työkalua joista haluan nyt puhua.
Toinen niistä on "state tranceferance" ja toinen on "Roolit" State trancefereance tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että olotilat tarttuvat. Olet varmasti huomannut joskus, että jos joku on tosi äkäisellä ja kiukkuisella tuulella saattaa sinunkin täydellinen päiväsi mennä nopeasti pilalle tai tuntua hunolta. Vaikka se olisi tähän mennessä ollut mitä mainion. Tämä toimii myös toisin päin. (Joskaan mahdollisesti ei aivan yhtä radikaalisti?) Tästä johtuen ole aina iloinen ja positiivinen. Se näkyy myös niin, etten koskaan syytä naista mistään. Jos pick-up syystä tai toisesta menee pilalle yleensä kiitän kohteliaasti ja poistun paikalta, vaihtoehtoisesti Ali G:tä lainaten sanon "Respect" ja poistun. Minun mielestäni on tosi tyhmää ja epäintuitiivistä syyttää kohdetta mistään. Koska ei ole olemassa "ämmiä" eikä myöskään ns. "mahdottomia pokauksia". Aina on vain pieniä virheitä. Ja pienikin virhe, siis todella pieni virhe saataa maksaa koko pick upin ihan vain sillä perusteella, että jos tuntemattomasti ihmisestä osoittautuu epämiellyttäviä puolia. Miksi haluisit käyttää aikaa ja vaivaasi tutustuaksesi tähän? Joskus voi tehdä suurenkin virheen, eikä silllä ole väliä mutta yli 90% kerroista pienikin virhe riittää.



Toinen mielenkiintoinen pointti on, että mitä piirteitä haluan sitten häneen siirtää? Iloinen, positiivinen tulikin jo. Sitten on vielä rauhallinen eli yritän olla hermostumatta vaikka usein nämä tilanteet hermostuttavatkin minua suuresti. Esimerkiksi olen huomannut, että minulla on tapana välttää katsekontaktia tietoisesit jossain tilanteissa ja myöskin hieroa käsiäni hermostuneena. Nämä eivät palvele mitään tarkoitusperiä vaikka välillä uskottelenkin itselleni muuta. Note to self näistä on päästävä eroon.


Toinen mielenkiintoinen konsepti pick-upissa on Roolit.
Ei, ei, ei! En aio opettaa, että pitää olla joku rooli päälllä kun yrittää iskeä ihmisiä. Oma itsesi riittää! Kunhan olet sitä aidosti. Mitä tarkoitan tässä rooleilla(Lähde: The Gunwitch method) on, että ihmiset omaksuvat helposti eri rooleja ja myös asettavat toisile ihmisille semmoisia. Esimerkkinä. Opettajan ja oppilaan rooli. Opetteleppa vaikka wikipediasta jostain ihan mistä vaan asiasta pari tärkeää faktaa! Sitten jossain sopivassa tilanteessa opetan nämä faktat hyvälle ystävällesi. Tässä tilanteessa koko teidän välinen suhde dynamiikka muuttuu hetkessä merkittävästi. Jos ystäväsi kokee, että hänen on opittava tämä asia. Se on hänestä mielenkiintoinen tai hän tarvitsee joskus vielä tätä tietoa. Ensinnäkin hän saattaa mennä hiljaiseksi. Kuunnella tarkasti. Ehkä esittäen jotain lisäkysymyksiä. Hän antaa sinulle aivan toisella lailla arvostusta ja statusta kun normaalissa kanssakäymis tilantessa. Tuo on hyvä rooli ja uskon, että opettajan roolista on hyötyä myös pick-upissa koska todella moni naispuolinen ystäväni on paljastunut joskus olleensa ihastuneena opettajaan. Yleensä nämä eivät johda mihinkään koska opettaja on niin selkeästi väärän ikäinen tai esim. Naimisissa. (Kuitenkin uskon, että ilmiö perustuu pitkälti siihen, että opettajana oikeastaan pakostakin ja jatkuvalla syötöllä kohdistat oppilaat 2/4 oleellisesta piirteistä mitkä sinun on saatava nainen yhdistämän sinuun. jos haluat tämän ihastuvan sinuun! [Leader of men ja alpha male behaviour: Lähde mystery method.])


Kuitenkin rooli mikä meitä kiinnostaa enemmän on tottakai Rakastajan rooli. Jos pistät itsesi rakstajan rooliin niin, että tunnut ja puhut sekä toimit samalla tavalla (talk, walk, act) kun hänen rakastajansa niin hän tavallaan pistää sinut mielessään vähän samaan lokeroon. Tämä on Gunwitchin tärkein oppi ja samalla määrittelee hänen pokaamis koulukuntansa.


Tästä voi mennä kätevästi kahteen suuntaan. Jos haluat kokeilla epäsuoraa lähestymistä esimerkiksi tilanteessa jossa ei suoraan saa näyttää kiinnostuneisuutta. Ota haltuun parhaan ystävän rooli! Mieti miten toimisit ja puhuisit parhaalle ystävällesi jonka olet tuntenut vuoria. Vältä kysymyksiä kuten mitä teet työksesi tai harrastat. Tiedät nämä jo ja muutenkin ne saattavat tulla keskustelussa joka tapauksessa esille. Älä missään nimessä käytä täytesanoja tai pakota keskustelua eteenpäin. Huom. Usein parhaan kaverin kanssa voi olla pitkiäkin hiljaisia hetkiä!


Toinen ja se tehokkain, se äärimmäinen muoto tästä on seuraava: Ota haltuun rooli, että hän jahtaa ja haluaa sinua! Tämä on erinomainen idea. Tätä käytän useasti ja todella onnistuneesti. Käytännössä: Tulkitse kaikki mahdolliset signaalit ja tilanteet sillä tavoin kuin hän yrittäisi pokata sinua ja vaikka oletkin ihan positiivisellä mielellä mukana niin et vielä ole päättänyt suuntaan tai toiseen varmaks miten aiot toimia. Esimerkiksi. Ilmoitat heti alkuun, että mä tiedän, että sä haluat mut ja sulla on niin kaunniit silmät, että mä annan sun yrittää! Avasin tällä kerran ja se sai heti toisen tosi kiinnostuneeksi tyyliin "mitä vittua"? Tunnin sisällä olimme netissä vaihtaneet aivan järkyttävän määrän viestejä jatkoin, että on tää nyt aika selvä peli! Tyttö alkoi käyttää minusta hellyttely nimiä aika aika pian tämän jälkeen.


Toinen tapaus, soitin eräälle uudelle tuttavuudelle jonka kanssa ei ollut ollut mitään merkittävää yhteydenpitoa ennen tätä. Hän vastasi puhelimeeen ja sanoi, että kasoo nyt csi maratoonia ja voinko soittaa toiste? Sanoin joo ja lopetin. Seuraavana päivänä tyttö tekstasi jotain että mitä kuuluu? En muista, mitä puhuimme puhelimessa mutta mitä oot puuhaillut? Tähän vastasin, että "En ole vielä varma mutta harkitsen asiaa!"


Tämäkin tyttö on aika wtf ja kysyy, että mitä tarkoitan? Vastaan, että "en minäkään muista mistä me puhuimmme mutta, tulkitsin sun sanoista, että haluat tavata. Tyttö tietenkin kielsi tämän hymiöiden kanssa. Soitin parin tunnin päästä perään ja oli maailman helpoin juttu sopia tapaaminen koska kaikki työ oli jo valmiiksi tehty.

2 kommenttia:

Henri kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Henri kirjoitti...

Paljon hyvää tekstiä jää monelta lukematta ulkoasuun ja visuaalisuuteen panostamattomuuden takia. Joku aiheeseen liittyvä kuva per postaus tois vähän eloa tekstiin. [wink][wink] ;--)